Sztárok

Ő Dr. Krasznai Zsolt ritkán látott fia: a 14 éves Olivér örökölte édesapja vonásait, már most imádják őt a lányok

Csak kevesen tudják, de a hírességek kedvenc magyar plasztikai sebészének, Dr. Krasznai Zsoltnak van egy fia, Olivér, aki nemrégiben zenei karrierjét is beindította.

Zenei babérokra tör

Krasznai Zsolt neve jó ideje egyáltalán nem ismeretlen idehaza, hiszen a profi plasztikai sebész tudása mellett azzal tett szert hírnévre, hogy a magyar hírességek is gyakran választják őt, ha szépészeti beavatkozásokról van szó. Zsolt orvos családból származik, így saját bevallása szerint adott volt, hogy hivatása a gyógyítás legyen, hiszen mind bátyja, mind pedig édesapja ezt a szakmát választotta. A sebészt már fiatalkora óta érdekelte a szép, esztétikus külső, az igényes megjelenés, valamint a divat világa, ezért döntött a plasztikai sebészet mellett. Karrierje mellett magánéletében is sikeresnek mondható, hiszen 19 éve él a legnagyobb boldogságban felesége, Dóra oldalán, aki egy fiúgyermekkel, Olivérrel is megajándékozta őt. A 14 éves, jóképű fiatal srác nem csupán azért említésre méltó, mert örökölte édesapja remek vonásait, és igen nagy köztük a hasonlóság, de azért is, mert nemrégiben zenei babérokra tört, és a minap meg is jelent első hivatalos zenéje, melyben egy népszerű hazai énekesnővel működött együtt. Galériánkban mutatjuk Olivért, és azt is eláruljuk, miképpen sikerült berobbannia a zene világába!

Krasznai Olivér nemrégiben LuvOli néven kezdett zenei karrierbe: a 14 éves fiú rapperként szeretné bebizonyítani tudását, és szerencsére hamar felfigyelt rá egy híres magyar énekesnő, aki felkarolta a tehetséges fiatalt.
Kattints a további képekért!

Míg Herczeg drogkereskedelem gyanúja miatt börtönbüntetését töltötte, társa, Marianna tudomást szerzett a hűtlenségéről. A dizájner dührohamot kapott a rácsok mögött, amikor szerelme elárulta neki, hogyan vett elégtételt a sérelméért.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.