Sztárok

Balogh Edinának a szíve szakadt meg, amikor el kellett válnia a gyermekeitől: "Sírtam némán..."

A celebritás élete az utóbbi időben fenekestül felfordult: nemrégiben kiderült, hogy zátonyra futott a kapcsolata a férjével, de a közelmúltban élete egyik legnagyobb kalandjába is belevágott.

Mozgalmas időszakon van túl

Balogh Edina, a Barátok közt egykori szereplője nemrégiben tudatta a publikummal, hogy férjével úgy döntöttek, véget vetnek a házasságuknak. A híresség november első felében interjút is adott, melyben mélyebben megvilágította döntése hátterét, illetve részletezte, hogyan telnek a mindennapjai egyedülálló édesanyaként. Balogh Edina számára ugyanakkor a közelmúlt egy másik érdekes kihívást is tartogatott: a korábbi sorozatsztár hónapokkal ezelőtt vasvillára cserélte a festőecsetet, és részt vett a TV2Farm VIP című műsorában. Bár egyáltalán nem bánta meg a döntését, a Facebookon nemrég elárulta: mielőtt belevágott volna az izgalmas kalandba, átélt néhány igazán fájdalmas pillanatot is.

"Nyár volt!... Tisztán emlékszem arra a hajnalra, amikor néma csendben próbáltam kilopózni egy bőrönddel a házból, hogy kijussak a kapunkban álló mikrobuszhoz. Aggódtam, nehogy felébredjenek a kicsikéim, és nehogy át kelljen élnem azt a pillanatot, hogy kiabálnak utánam : 'anya ne menj el!'... Sikerült! Kijutottam!" - idézte fel Balogh Edina a napot, amikor istenhozzádot kellett mondania imádott gyermekeinek.
Kattints a további képekért!

A Megasztár egykori énekese válságos időszakon van túl: csalás és sikkasztás miatt emeltek ellene vádat, a börtönt is megjárta, ám úgy tűnt, az utóbbi időben mégis rámosolyog a szerencse. Fekete egy fiatal, igéző szőkeség oldalán találta meg a boldogságot, a szerelem azonban tiszavirág életűnek bizonyult.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.