Sztárok

Megcsalt szerelme kegyetlen bosszút állt Herczeg Zoltánon: a divattervező hisztériás rohamot kapott, amikor megtudta, mit művelt Mariann

Míg Herczeg drogkereskedelem gyanúja miatt börtönbüntetését töltötte, társa, Marianna tudomást szerzett a hűtlenségéről. A dizájner dührohamot kapott a rácsok mögött, amikor szerelme elárulta neki, hogyan vett elégtételt a sérelméért.

"Nem voltam tisztában vele, pontosan min megy keresztül"

A közismert divattervező a könyve közelmúltbéli bemutatóján ismertette a hajmeresztő történet részleteit - írja a Blikk. Mariann, akit Herczeg Jolcsinak becéz, elvesztette a fejét, amikor ráébredt, hogy a híresség egy másik nő ágyában kereste a boldogságot. "Sokáig nem engedélyezték, hogy Jolcsy meglátogasson, ezért fogalmam sem volt arról, hogyan viseli, hogy kiderültek az ellene elkövetett aljasságaim. Nem voltam tisztában azzal, pontosan min megy keresztül, és milyen lelki mélységeket él meg" - fogalmazott Herczeg.

"Miután Jolcsy is bejöhetett hozzám, az egyik látogatás alkalmával közölte velem, hogy voltak olyan következményei is a tetteimnek, amiről még nem tudok… Nagyon óvatosan és finoman elkezdte felvezetni, hogy történt valami a közös otthonunkban tárolt, pótolhatatlan kollekciómmal" - folytatta a celebritás, akinek először fogalma sem volt róla, mire célozhat Mariann.
Kattints a további képekért!

A Megasztár egykori énekese válságos időszakon van túl: csalás és sikkasztás miatt emeltek ellene vádat, a börtönt is megjárta, ám úgy tűnt, az utóbbi időben mégis rámosolyog a szerencse. Fekete egy fiatal, igéző szőkeség oldalán találta meg a boldogságot, a szerelem azonban tiszavirág életűnek bizonyult.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.