Sztárok

Kiderült, melyik hollywoodi szívtipró alakítja majd Kent, Margot Robbie Barbie-ja oldalán

Megfilmesítik Barbie és Ken történetét. Régóta tudni, hogy ki alakítja majd a női főszereplőt, most azonban végre arra is fény derült, hogy ki lesz Margot Robbie partnere. A készítők nem okoztak csalódást, egy igazi nagyágyút sikerült szerződtetniük a szépfiú szerepére.

Barbie és Ken a filmvásznon

Az egyik legnagyobb filmstúdió, a Warner Bros. viszi vászonra a Mattel ikonikus figurájának történetét. A produkció már azért is grandiózusnak mondható, mert régóta tudni már, hogy a cím- és főszereplő Barbie-t a szépséges Margot Robbie alakítja majd, míg a rendezői feladatot nem kisebb név, mint a színésznőként is ismert Greta Gerwig látja majd el, aki a forgatókönyvet a már szinte az állandó alkotótársaként emlegetett partnerével, Noah Baumbach-kal közösen írja meg.

A Barbie-val való játék növeli az önbizalmat, felébreszti a kíváncsiságot és fejleszti a kommunikációs készségeket a gyerekek önfelfedezési utazásának során. A márka több mint hatvan éves fennállása során Barbie végig arra sarkallta a legkisebbeket, hogy a hercegnőtől az elnökig terjedő skálán elhelyezkedő ambiciózus szerepekben képzeljék el magukat. Megtisztelő, hogy megkaptam ezt a szerepet és a producere lehetek a filmnek, ami meggyőződésem szerint rendkívül pozitív hatással lesz a gyerekekre és a közönségre világszerte” – nyilatkozta korábban Margot Robbie.

Barbie tökéletes castingja után már csak az volt a kérdés, hogy vajon ki bújik majd Ken bőrébe, most azonban kiderült, hogy erre a szerepre is megvan a tökéletes jelölt, aki a hírek szerint már le is szerződött a stúdióval. Könnyű lett volna egy élő Ken babát szerezni, de szerencsére ennél sokkal jobb döntést hoztak a készítők, és sikerült Hollywood egyik legjobb pasiját meggyőzniük.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...