Sztárok

Rabul ejtette a szerencsejáték a Barátok közt sztárját: "Egy lakás árát vertem el különböző kaszinókban"

A Barátok közt című tévésorozat egykori Novák Lacija, Tihanyi Tóth Csaba ma már boldog és kiegyensúlyozott családapa, agglegényként azonban veszélyes szenvedélyeknek hódolt.

Lelkesen vetette bele magát az éjszakai életbe

Tihanyi Tóth Csaba, a Barátok közt egykori Novák Lacija hosszú évek óta él boldog párkapcsolatban feleségével, Bognár Ritával. A páros 21 évvel ezelőtt ismerkedett meg, azonnal szerelembe estek, később pedig közös fiuk, Nimród is világra jött. Tihanyi Tóth Csaba ma már kiegyensúlyozott családapaként él, de - miként azt a Meglepetés magazinnak adott interjújában is elárulta - nem volt ez mindig így. A kilencvenes években, fiatal agglegényként lelkesen vetette bele magát az éjszakai életbe, és hamar a szerencsejáték rabságában találta magát.

"Nem érzem az idő múlását, illetve csak annyiban, hogy most sokkal inkább a mának élek, az adott napból igyekszem kihozni a legtöbb jót" - mondta a Meglepetésnek a hajdani sorozatsztár, aki a színpadon is együtt dolgozik nejével, Ritával.
Kattints a további képekért!

Szőke 21 év televíziózás után hátat fordított a színészetnek, vidékre költözött, ahol egy művelődési ház vezetőjeként helyezkedett el. Nemrég azonban kiderült, hogy bár jól végezte a munkáját, titkos ügyeskedésbe kezdett.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.