Sztárok

Szívszorító: Robin Williams lánya elhunyt édesapja miatt csatlakozott a hollywoodi sztrájkhoz

Zelda Williamst mélységesen felháborította, hogy édesapja hangját is újraalkotta a mesterséges intelligencia.

9 éve hunyt el a nagy nevettető

Kilenc évvel ezelőtt hunyt el a zseniális hollywoodi színész-komikus, Robin Williams. Lánya, a színészként, rendezőként és producerként is tevékenykedő Zelda Williams mélységesen felháborodott, amikor megtudta, hogy a mesterséges intelligencia újraalkotta szeretett édesapja hangját. A fiatal művész ekkor tökélte el, hogy ő is csatlakozik a hollywoodi sztrájkhoz, mely az utóbbi hónapokban megrengette az egész Álomgyárat.

Nem vagyok pártatlan a SAG harcában a mesterséges intelligencia ellen. Éveken át tanúja voltam annak, hogyan próbálják megtanítani ezeknek a rendszereknek azt, hogy újraalkossák azokat a színészeket, akik nem adhatják ehhez a beleegyezésüket. Például az apámat. Ez többé nem elméleti felvetés, hanem nagyon is valóságos - mondta Zelda.
Kattints a további képekért!

A modern Hollywood egyik legnagyobb hatású komikusa 2014. augusztus 11-én, azaz 9 évvel ezelőtt hagyta itt az árnyékvilágot. Sokáig azt rebesgették, kábítószertúladagolás vagy depresszió miatti öngyilkosság okozta a halálát, pedig utolsó éveiben súlyos betegségben szenvedett.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.