Sztárok

Köllő Babett elárulta, melyik világhírű előadót látná szívesen a Sztárban sztár leszek! színpadán – Interjú

A népszerű tehetségkutató műsor mestere a Femcafe.hu-nak adott interjújában arról is mesélt, hogyan zajlik négy versenyzőjével a közös munka és a felkészülés az első élő show-ra.

„Megjósolhatatlan, hogy az emberek kit fognak megszeretni”

Az egész ország izgatottan várja, hogy a középdöntő után elstartoljon a Sztárban sztár leszek! című műsor negyedik évadának első és második élő adása most hétvégén, ahol 16 tehetséges énekes mutathatja meg a színpadon a tudását egy híres előadó bőrébe bújva. Bár a végső mezőny kalandosan alakult ki, és most még szinte megjósolhatatlan, ki nyeri majd végül a műsort, hiszen egyelőre mindenki esélyes a győzelemre, Köllő Babett négyese az egyik legerősebb mind közül. A TV2 tehetségkutatójának gyönyörű mestere Nagy Alexának, Csonka Mikének, Tasi Dávidnak és Szentmártoni Normannak szavazott bizalmat, így őket láthatjuk majd énekelni a hétvégén. Babett a nekünk adott interjújában elárulta többek között, hogy versenyzői hogyan készülnek az első élő show-ra, mit tart a legnagyobb kihívásnak ebben a műsorban, de arról is beszélt, ki az a világhírű előadó, akit még soha nem formált meg egyetlen versenyző sem a Sztárban sztár leszek! történelmében, pedig ő szívesen látná a színpadon. Íme a teljes beszélgetés:

A Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsor egyik mestere, Pápai Joci a TV2 sajtótájékoztatóján adott interjút a Femcafe.hu-nak, melyben elárulta többek között azt is, milyennek tartja az idei mezőnyt.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.