Mágnesként vonzotta a férfiakat a színésznő, aki több sztárral is ágyba bújt: halálos ágyán hálószobatitkairól vallott a gyönyörű Ava Gardner

Ava Gardner olyan férfiakat tudhatott magának, mint Mickey Rooney, Artie Shaw vagy éppen Frank Sinatra - bár egyikőjük sem lett végül a színésznő számára az igazi, kapcsolatai igencsak pikánsra sikeredtek, halálos ágyán pedig le is rántotta ezekről a leplet.

Egy férfi sem tudott neki ellenállni

Ava Gardnerre talán nem túlzás azt mondani, hogy ő volt a végzet asszonya: férfiak milliói hevertek a lábai előtt, valóságos szexszimbólumnak tartották őt, így gyakorlatilag nem volt olyan ember, aki ellen tudott volna állni szépségének és bájának. Még a hírességek sem, de a színésznő ágyában bizony megfordultak nők és házas férfiak is: mágnesként vonzott magához mindenkit, aki él és mozog, így nem csoda, hogy korának egyik legnagyobb hollywoodi sztárjaként tartják őt számon, a nők pedig a mai napig próbálják utánozni kifinomult eleganciáját, buja nőiességét és stílusát. Ava 1990. január 25-én hunyt el 67 évesen: bár még jóval tovább is élhetett volna, egyáltalán nem lehet rá azt mondani, hogy ne használta volna ki a rendelkezésére álló időt. Színésznőként sikert-sikerre halmozott, magánéletében pedig sosem volt hiány a szerelemből: összesen háromszor ment férjhez, de jó pár szerető is megfordult az ágyában, akikről halálos ágyán vallott egy újságírónak, aki egy könyvben foglalta össze Gardner emlékiratait. Galériánkban te is elolvashatod a pikáns részleteket az elkészült műből!

Ava az iskolát otthagyva indult Hollywoodba megvalósítani színésznői karrierjét, miután felfigyeltek egy róla készült fotóra: A gyilkosok című 1946-os Hemingway-adaptációval vált belőle valódi sztár és szexszimbólum, de a Mogambo című filmben nyújtott alakításáért még Oscar-díjra is jelölték őt.
Kattints a további képekért!

Az egész világot megdöbbentette Chris Cornell tragikus és hirtelen jött halála 2017 május 18.-án, amit családja a mai napig nem tudott feldolgozni – felesége azóta elárulta, szerinte és a boncolási jegyzőkönyv szerint mi vezethetett valójában férje halálához.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak