Ezt a trükköt vetette be Aurelio a börtönben, ahonnan nagyon ki akar szabadulni

Aurelio már jó ideje börtönben van, de most érkezhet a nagy változás.

Bízik benne, hogy a bíróság kegyes lesz hozzá

A Való Világ 6 egykori győztesét és társait anno még emberrablás miatt állították bíróság elé. A celeb nem úszta meg a dolgot, és végül jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla. Ehhez még hozzátették a drogügyei miatt kiszabott büntetést, szóval 3 év 5 hónapot kell bent töltenie.

Ebből persze le lehet csípni, ha az ember jól viselkedik odabent, és Aurelio el is mondta az elején, hogy nem szándékozik balhézni, szóval csendben szeretné letölteni a büntetését. Ez neki is az érdeke, mivel így a jó magaviselete miatt hamarabb szabadulhat.

A börtönélet úgy sem könnyű, ha az ember teljesen meghúzza magát. A galériánkból kiderül, hogy Aurelio mit vet be, hogy hamarabb szabadulhasson.

Aurelio börtönéletéről is rengeteg pletyka terjengett, de nagyon jól tudjuk, hogy nem kell mindent elhinni. Az viszont valóban igaz, hogy a híresség hamarosan kiléphet a nagyvilágba.
Kattints a további képekért!

Ettől függetlenül Lagzi Lajcsi továbbra sincsen túl jó bőrben odabent.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.