Sztárok

Anne Hathaway felvette a világ legszebb fekete ruháját: a Neveletlen hercegnő sztárja sosem volt még ennyire gyönyörű - Fotók

A 40 éves színésznő még mindig tudja, mitől döglik a légy: Anne Hathaway a minap egy olyan szettben mutatkozott, mely egyszerre volt elegáns és visszafogott, mégis merész és szexi, egy szóval a megtestesült tökély.

Minden jól áll rajta, amit magára ölt

Kevés nő mondhatja el magáról, hogy nem fog rajta az idő vasfoga, de Anne Hathaway mindenképpen azon szerencsés sztárok közé tartozik, akiken egyszerűen nem látszódik az évek múlása. A kétgyermekes, novemberben már 41. életévét betöltő Oscar-díjas amerikai színésznőre a mai napig sokan irigykednek, nem véletlenül: szakmai sikerei mellett Anne megmaradt annak a természetes szépségnek, akit 2001-ben, a Neveletlen hercegnő című vígjátékból megismert a világ. Mesés alakja a szülés után sem változott, bája és kisugárzása, valamint visszafogott stílusa pedig szintén még mindig a régi. Ő az, akin a mai napig pompásan mutat minden szett, ezt pedig a minap szintén bizonyította, amikor is talpig feketében jelent meg a vörös szőnyegen, outfitjét pedig már is nők ezrei kezdték el másolni. Galériánkban mutatjuk a világ egyik legszebb fekete ruháját, ami valószínűleg senkin nem áll olyan jól, mint a meseszép színésznőn!

Anne nemrégiben vallott arról a People magazinnak, hogy bár sokan azt gondolják róla, egyből visszanyerte régi alakját két gyermekének születése után, ez egyáltalán nem így történt. Mint mondta, első fia születése után viszonylag hamar újra a régi önmagát látta a tükörben, második gyermekével való várandóssága után azonban már egyáltalán nem ez volt a helyzet, ugyanis három évig tartott, hogy teste ismét a régi legyen.
Kattints a további képekért!

Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...