Sztárok

Janza Kata az exéről: "Amikor megismertem ezt a nálam 22 évvel fiatalabb pályakezdőt, tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak nem lehet jövője"

Az 50 éves musicalénekes 2021-ben szakított kollégájával, Pesák Ádámmal, azóta azonban újra rátalált a szerelem. A Nők Lapjának adott friss interjújában magánéletébe is betekintést engedett a népszerű híresség.

"Nem így képzeltem el az ötvenediket"

Janza Kata 2021-ben szakított korábbi szerelmével, Pesák Ádámmal, akivel nem csupán a magánéletben alkottak egy párt, de kollegiális viszony is összefűzte őket. A Nők Lapjának adott interjújában a közkedvelt musicalénekes kerek perec kijelentette: amikor két évvel ezelőtt zátonyra futott a párkapcsolata, egy rövid időre eluralkodott rajta a félelem. "Miután tönkrement a párkapcsolatom, és tavalyelőtt karácsonykor egyedül maradtam, kétségbeestem. Nem így képzeltem el az ötvenediket" - elevenítette fel a közelmúltat a jeles színésznő, akire azóta ismét rámosolygott a szerelem.

"Amikor hét évvel ezelőtt megismertem ezt a nálam huszonkét esztendővel fiatalabb pályakezdőt, tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak nem lehet jövője. Egyszer úgyis továbbáll. Aztán szép lassan elhittem, hogy együtt maradhatunk. Szívvel-lélekkel hittem kettőnkben, és akkor hirtelen… Az ötvenedik születésnapomon ott álltam egyedül, sebzetten" - tekintett vissza az elmúlt időszakra a híresség.
Kattints a további képekért!

Egerszegi Tamás a szakítás után Pécsre költözött, a futballista elmondása szerint a közös kutyáik nagyon hiányoznak neki.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.