Sztárok

Janza Kata az exéről: "Amikor megismertem ezt a nálam 22 évvel fiatalabb pályakezdőt, tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak nem lehet jövője"

Az 50 éves musicalénekes 2021-ben szakított kollégájával, Pesák Ádámmal, azóta azonban újra rátalált a szerelem. A Nők Lapjának adott friss interjújában magánéletébe is betekintést engedett a népszerű híresség.

"Nem így képzeltem el az ötvenediket"

Janza Kata 2021-ben szakított korábbi szerelmével, Pesák Ádámmal, akivel nem csupán a magánéletben alkottak egy párt, de kollegiális viszony is összefűzte őket. A Nők Lapjának adott interjújában a közkedvelt musicalénekes kerek perec kijelentette: amikor két évvel ezelőtt zátonyra futott a párkapcsolata, egy rövid időre eluralkodott rajta a félelem. "Miután tönkrement a párkapcsolatom, és tavalyelőtt karácsonykor egyedül maradtam, kétségbeestem. Nem így képzeltem el az ötvenediket" - elevenítette fel a közelmúltat a jeles színésznő, akire azóta ismét rámosolygott a szerelem.

"Amikor hét évvel ezelőtt megismertem ezt a nálam huszonkét esztendővel fiatalabb pályakezdőt, tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak nem lehet jövője. Egyszer úgyis továbbáll. Aztán szép lassan elhittem, hogy együtt maradhatunk. Szívvel-lélekkel hittem kettőnkben, és akkor hirtelen… Az ötvenedik születésnapomon ott álltam egyedül, sebzetten" - tekintett vissza az elmúlt időszakra a híresség.
Kattints a további képekért!

Egerszegi Tamás a szakítás után Pécsre költözött, a futballista elmondása szerint a közös kutyáik nagyon hiányoznak neki.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sokan nem szúrták ki, de Tóth Andi és Marics Peti nem igazán örültek egymásnak.
Lifestyle
Bunyós Pityu Amerikában bulizott, ráadásul egy híres Oscar-díjas színésszel.
Fashion&Beauty
Kísérletezz bátran ezzel a vibráló árnyalattal, és érezd, ahogy az öltözéked a fiatalosság és a pozitív energiák forrásává válik!