Angelina Jolie nyilvánosan üzent Brad Pittnek: új tetoválása különleges jelentéssel bír

Nagy elismerésben részesült vasárnap Angelina Jolie a 77. Tony-gálán, ugyanis producerként ő lett a Legjobb musical kategória nyertese. A színésznő gyönyörű ruhában vette át a díjat, megjelenésében azonban valami más is szemet szúrt a rajongóknak.

A vörös szőnyegen villantotta meg

Angelina Jolie-ról köztudott, hogy rajong a művészetekért, a The Outsiders című Broadway-produkció debütálására pedig már régóta várt, mivel producerként működött közre az alkotói folyamatban – a darab a nemrég megrendezett Tony-gálán négy jelentős győzelmet aratott, köztük a Legjobb musical kategóriában. A különleges ceremóniára a 15 éves lánya, Vivienne társaságában érkezett, méghozzá egy szemkápráztató estélyiben, ami úgy állt rajta, mintha rá öntötték volna – azonban a szemfüles jelenlévők nemcsak a kreáció láttán kapták fel a fejüket, hanem a mozisztár legújabb tetoválásán is, ami sokak szerint komoly jelzésértékkel bír volt férje, Brad Pitt számára. Részletek a galériában!

Angelina egy lenyűgöző Versace bársonyruhában érkezett a vasárnap lezajlott Tony-díjátadóra: a szív alakú dekoltázzsal ellátott, kékeszöld csodadarab a mellrésznél és a derekánál fodrozódott, ezzel olyan hatást kölcsönözve a színésznő megjelenésének, mint egy antik szobor.
Kattints a további képekért!

Szilágyi-Barabás Mariann 10 évvel fiatalabb Angelina Jolie-nál, mégis úton-útfélen a neves színésznőhöz hasonlítják. Kezdetben zavarta, hogy vadidegenek szólítják le az utcán, de ma már hozzászokott ahhoz, hogy az emberek egy világsztárt látnak benne.

Leadfotó: James Devaney/GC Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.
Fashion&Beauty