Az Egyesült Királyság ritkán látott first lady-je gyönyörű nő: szépsége sokak szerint még Melania Trumpét is túlszárnyalja

Akshata Murty nevéről sokan még csak nem is hallottak idehaza, pedig Nagy-Britannia miniszterelnökének 44 éves felesége valódi természetes szépség.

Egzotikus, kőgazdag és igazán csinos

A first lady kifejezésről sokaknak egyből Michelle Obama vagy épp Melania Trump jut eszébe, pedig a világ más országaiban is akad bőven említésre méltó elnökfeleség: az Egyesült Államokban például jelenleg Jill Biden, Franciaországban Brigitte Macron, míg Nagy-Britanniában Akshata Murty az, aki az ország első emberének nejeként tevékenykedik jótékonysági ügyekben, valamint a politika színterén is. Akshata nevét azonban Magyarországon érthető módon sokan még csak nem is hallották, hiszen idehaza az Egyesült Királyság kapcsán mindenkinek előbb ugrik be a brit királyi család, mint az éppen hatalmon lévő miniszterelnök és felesége. Pedig Murty bizony említésre méltó hölgy, ugyanis természetes szépsége sokak szerint Melania Trumpéval is vetekszik – galériánkban mutatjuk a ritkán látott first lady-t!

A pandzsábi származású Rishi Sunak 2022 októbere óta büszkélkedhet azzal, hogy ő az Egyesült Királyság miniszterelnöke, ráadásul az ország történetének első színes bőrű és hindu vallású vezetője.
Kattints a további képekért!

Katy Perry megmutatta vadabb oldalát: az énekesnőről egy szál bikiniben készítettek lehengerlő fotókat, melyek láttán a rajongóknak azonnal leesett az álluk.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Home&Design
Mikor jön el az ideje egy új kanapé beszerzésének? Íme, a válasz!
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...