Életed a főzés? Itt a nagy lehetőség, hogy egy világmárka FoodBloggere legyél!

Szenvedélyed a finom ételek készítése és a tartalomgyártás? Évek óta csüngsz a gasztrotrendeken és minden álmod, hogy valaki észrevegye a benned lakozó gasztrobloggert? Az ízléses tálalás mellett a konyhai remekműveid megörökítésére is nagy hangsúlyt fektetsz? Akkor Téged keres a Whirlpool Magyarország! A Whirlpool FoodBloggereként egy éven át lesz lehetőséged arra, hogy a márka magyarországi közösségi oldalaira (Facebook, Instagram és YouTube) bejegyzéseket készíthess és belekóstolhass a gasztrobloggerek életébe. (x)

Te lehetsz a Whirlpool FoodBloggere...

... ha szenvedélyed a gasztronómia, nem csak receptet írsz, hanem érdekessé is teszed szövegeiddel az ételek elkészítését és szereted megosztani ezt közösségi oldalaidon! Ha már van saját Instagram oldalad ebben a témában, amely legalább 1000 követővel rendelkezik, jelentkezz! Az még nagyobb plusz pont, ha a kommunikatív és az innovatív jelzők hallatán magadra ismersz, illetve ha odavagy a Whirlpool márkáért és készülékeikért.

A pályázatban egy ötfogásos menüt kell beküldened, receptekkel és képekkel. Ebben szerepeljen egy előétel, egy leves, minden igényt kiszolgálva kétféle főétel, egy húst tartalmazó és egy vegetáriánus, illetve egy desszert. Ezen kívül egy rövid bemutatkozó videót is készítened kell magadról, melyben közelebbről is megismerhetnek téged és azt, amit képviselsz. Mondd el, hogy hogyan csöppentél a gasztronómia világába és mi az, ami vonzóvá teszi számodra a bloggerek életét. A bemutatkozó videó mellett egy rövid főzővideót is készítened kell.

Értékes juttatási csomag

Azon felül, hogy egy világszerte ismert márka, a Whirlpool a hivatalos FoodBloggereként és Nagyköveteként jelenhetsz meg, lehetőséged lesz egy 1 évre szóló 500 000 Ft értékű szerződés megkötésére a Whirlpool Magyarország Kft-vel és ezen felül a Whirlpool Magyarország Kft. biztosítja a tartalomgyártáshoz szükséges konyhai készülékeket.

A pályázat részletes formai követelményeit és pontos menetét ITT találod!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!