Csak egyetlen apró trükk, amitől isteni lesz a sóskafőzeléked

Bár sokan tartózkodnak ettől az ételtől, a sóskát is ellehet úgy készíteni, hogy igazán finom legyen. Ehhez csak egy egyszerű apróságra van szükség és meglátod, hogy teljesen megváltozik a véleményed róla.

Sóskafőzelék krémsajttal - Hozzávalók

  • 40 dkg sóska
  • 1 közepes újhagyma
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 2-3 tojás
  • só, cukor

Elkészítés

A sóskát tisztítsuk meg, majd főzzük meg egy kis vízben a felaprított újhagymával. Csipetnyi sóval és cukorral ízesítsük. Ha levettük a tűzről, turmixoljuk össze, majd adjuk hozzá a natúr krémsajtot. Rövid időre tegyük még vissza a tűzre, hadd forrjon össze a főzelék, majd felszeletelt főtt tojással a tetején tálaljuk.

Még két szuper receptért kattints a következő oldalra!

Leadfotó:123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!