Csak egyetlen apró trükk, amitől isteni lesz a sóskafőzeléked

Bár sokan tartózkodnak ettől az ételtől, a sóskát is ellehet úgy készíteni, hogy igazán finom legyen. Ehhez csak egy egyszerű apróságra van szükség és meglátod, hogy teljesen megváltozik a véleményed róla.
Sóskafőzelék krémsajttal - Hozzávalók
- 40 dkg sóska
- 1 közepes újhagyma
- 20 dkg natúr krémsajt
- 2-3 tojás
- só, cukor
Elkészítés
A sóskát tisztítsuk meg, majd főzzük meg egy kis vízben a felaprított újhagymával. Csipetnyi sóval és cukorral ízesítsük. Ha levettük a tűzről, turmixoljuk össze, majd adjuk hozzá a natúr krémsajtot. Rövid időre tegyük még vissza a tűzre, hadd forrjon össze a főzelék, majd felszeletelt főtt tojással a tetején tálaljuk.