Pulykaszárny contadina módra
Az Etna Ristorante & Pizzeria séfje, Ariano Sergio az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy pulykaszárnyat készített contadina módra. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes, mégis egyszerű vacsorát a családnak? Akkor nézd meg Arianio receptjét és videóját, majd irány a konyha! (X)
Előkészítés: 15 perc
Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók:
- 1 db vöröshagyma
- 2 db kaliforniai paprika
- 2 ek barna cukor
- 4 db Gallicoop pulykaszárny
- Bonduelle Gold Chili
- Bors
- Rozmaring
- Só
- Száraz fehérbor
- Vénusz margarin
Egy serpenyőben tesszük a Vénusz margarint és felolvasztjuk. A Gallicoop pulykaszárnyat egy erős mozdulattal kettévágjuk, beirdaljuk, és a forró margarinon lepirítjuk. Amíg sül a hús, félkarikákra vágjuk a hagymát, csíkokra a paprikát, hozzáadjuk a húshoz és összesütjük. Arra kell odafigyelnünk, hogy a paprika levet eresszen, hogy annak az íze átjárhassa a húst. Sóval, borssal, rozmaringgal fűszerezzük, és felöntjük fehérborral. Hozzáadjuk a Bonduelle Gold Chili, chilis csemegekukoricát és összepároljuk. Ha elforrt a bor, megszórjuk barnacukorral, ezzel karamellizáljuk az ételt. Tányérba szedjük, díszítjük.