Recept

Pulykaszárny contadina módra

Az Etna Ristorante & Pizzeria séfje, Ariano Sergio az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy pulykaszárnyat készített contadina módra. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes, mégis egyszerű vacsorát a családnak? Akkor nézd meg Arianio receptjét és videóját, majd irány a konyha! (X)

Előkészítés: 15 perc
Elkészítési idő: 40 perc

Hozzávalók:

  • 1 db vöröshagyma
  • 2 db kaliforniai paprika
  • 2 ek barna cukor
  • 4 db Gallicoop pulykaszárny
  • Bonduelle Gold Chili
  • Bors
  • Rozmaring
  • Száraz fehérbor
  • Vénusz margarin

Egy serpenyőben tesszük a Vénusz margarint és felolvasztjuk. A Gallicoop pulykaszárnyat egy erős mozdulattal kettévágjuk, beirdaljuk, és a forró margarinon lepirítjuk. Amíg sül a hús, félkarikákra vágjuk a hagymát, csíkokra a paprikát, hozzáadjuk a húshoz és összesütjük. Arra kell odafigyelnünk, hogy a paprika levet eresszen, hogy annak az íze átjárhassa a húst. Sóval, borssal, rozmaringgal fűszerezzük, és felöntjük fehérborral. Hozzáadjuk a Bonduelle Gold Chili, chilis csemegekukoricát és összepároljuk. Ha elforrt a bor, megszórjuk barnacukorral, ezzel karamellizáljuk az ételt. Tányérba szedjük, díszítjük.

A recepttel most 10.000 Ft értékű Bonduelle ajándékcsomagot nyerhetsz!

Kattints a képre, töltsd ki a kvízt és nyerj!

Oldalak

Recept
Lifestyle
Te elgondolkoztál már azon, hogy mik azok a dolgok, amik mindig megtalálhatóak a hűtődben és a konyhádban? A hollywoodi filmekben általában mindig látunk sört a hűtőben, de az nincs a magyarok...
Sztárok
Kevesen tudják, de bizony Jennifer Lawrence-nek két bátyja is van, akik gyakran megtréfálták gyerekkorában, ám ennek ellenére mindig is szoros kapcsolatuk volt a testvéreknek, és ez így van a mai...
Fashion&Beauty
A hiperpigmentáció olyan állapot, amely során a bőrön sötét foltok jelennek meg, melyek az egyenetlen melanin eloszlás miatt alakulnak ki. A jó hír viszont, hogy felveheted a küzdelmet a nemkívánatos...