Recept

Jön az ízek szerelmeseinek kedvenc programja: elindult az asztalfoglalás az Országos Étterem Hétre

Erről biztosan nem akarsz lemaradni! 11 nap, 110 étterem, 3 fogás – ez a 2022 tavaszi Étterem Hét röviden, számokban. Ennél azonban sokkal többről van szó: ha szeretnél fix áron az ország legjobb vendéglátóhelyein étkezni, akkor ne késlekedj, a foglalás már elkezdődött!

Az árak változatlanok

Az Országos Étterem Hét eseményét 2011 óta rendezi meg a szervező DiningCity azzal a céllal, hogy minél szélesebb réteg ismerhesse meg a hazai prémium kategóriás éttermek kínálatát, konyháját, specialitásait. Az eseményre évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül sor. A résztvevő éttermek külön erre a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált 3 fogásos menüsoraikat, amelyeket fix áron kínálnak. Az utóbbi években már arra is lehetőség van, hogy az érdeklődők három különböző árkategóriából választhassák ki a nekik tetsző konyhát, éttermet.

Az alapanyagok most sem maradnak el az Étterem Héten már megszokott színvonaltól, a séfek és az éttermek személyzete mindent megtesznek azért, hogy a vendégek remek gasztro élményekkel legyenek gazdagabbak.

Az idei tavaszi Étterem Hét 11 napos lesz: március 17-től március 27-ig tart majd. Ebben az időszakban ezúttal is fix áron kínálja 3 fogásos menüsorát több mint 100 magyarországi Top étterem. Az Étterem Hét árai nem változnak: a Top kategóriában 3.900 forintos fix menü ártól, a Prémium kategóriás éttermekben 4.900 Ft-tól, az Exkluzív kategóriában pedig 5.900 Ft-tól élvezhetik a különleges menüsorokat a vendégek.

Az esemény kizárólag előzetes asztalfoglalással látogatható, erre pedig az Étterem Hét weboldalán van lehetőség. A foglalható helyek száma limitált, mivel a résztvevő éttermek is exkluzív eseményként tekintenek az Étterem Hétre: a foglalási lehetőségek kialakításakor figyelembe veszik az adott étterem nagyságát, az átlagos forgalmat az adott időpontban, és ehhez igazítják a fogadható vendégek maximális számát.

A következő oldalon kiderül, mely éttermek vesznek részt a programban. Lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

Recept