Mentsd meg az elsózott ételt – hogy ne a kukában landoljon a vacsora

Még a legkiválóbb háziasszonyokkal is előfordul olykor-olykor, hogy kicsit megszalad a kezük, ha a sótartóról van szó. Vagy, ahogy a mondás tartja lehet, hogy „szerelmes a szakács”? Akárhogy is, még nincs veszve a vacsora, ha alkalmazod az alábbi praktikákat.
Növeled az étel mennyiségét
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
- Tejes, tejszínes vagy tejfölös levesek, főzelékek, szószok és pürék esetén egyszerű megoldás, ha beleöntesz még többet az adott tejtermékből. Ezek ugyanis felveszik a sós ízt, és még lágyabbá is teszik az ételt.
- Saját alapanyaggal is gazdagíthatod az ételt, pl. krumplipüré, levesek esetén. Ha megnöveled az alapanyag mennyiségét, sokat veszít a sós ízéből.
További tippekért lapozz a következő oldalra
Oldalak
Ha valaha már ragadtál a reptéren, mert törölték a járatodat akkor pontosan tudod, mennyire stresszes tud lenni ez a helyzet – de van néhány tipp, amivel megőrizheted a nyugalmadat.
A színész és az egykori modell házassága, valamint boldogsága immáron 28 éve töretlen az óriási korkülönbség ellenére is.
Szente Vajk első mozifilmje, a Legénybúcsú december 11-től látható a mozikban, ami egyszerre hozza el a nevetést, a káoszt és a váratlan fordulatokat, miközben egy évtizedes barátság próbára kerül...
Bár a későbbi folytatások alaposan megtépázták a franchise renoméját, abban minden mozista egyetért, hogy a Terminátor első és második epizódja a modern Hollywood műremekei közé tartozik.
Az őszi-téli hónapokban mindannyiunk számára nagy felüdülést jelentenek a forró italok, azonban korántsem mindegy, pontosan milyen hőmérsékleten is fogyasztjuk e nedűket.
Úszóként és vízilabdázóként kezdte, majd minden idők egyik legnagyobb filmsztárjaként fejezte be pályafutását a legendás Bud Spencer, aki 9 évvel ezelőtt távozott az élők sorából.





























