Az ország legnagyobb gasztrofesztiválján mindenki talál ínyére való programot – Adunk egy kis ízelítőt belőle

Megújult erővel tér vissza a Gourmet Fesztivál, az ország legnagyobb gasztrofesztiválja. A jubileumi rendezvény – ahol végig kóstolhatjuk Magyarországot – idén is mindenből a legjobbat kínálja, ezúttal az "örökség" jegyében.

Újra Gourmet Fesztivál!

2022. május 27-29. között ismét a gasztronómia rajongóinak találkozóhelyévé válik a megújult Millenáris, ahol két év szünet után újra várja látogatóit az OTP Bank Gourmet Fesztivál. „Tíz évvel ezelőtt azzal a céllal hívtuk életre a Gourmet-t, hogy népszerűsítsük a minőségi gasztronómiát. Közben nagyot változott a világ és ma már számos izgalmas étterem található szerte az országban” – mondta el Gerendai Károly, a fesztivál megálmodója. „Ebben a fejlődésben fontos mérföldkő a Gourmet, s ma már a bőség zavarával küzdünk, amikor a kiállítókat hívjuk a rendezvényre. Számomra külön öröm, hogy az elmúlt évek kihívásai és a jelenlegi nehézségek ellenére is lelkesek a kiállító partnereink, és úgy tűnik, a közönség részéről is felfokozott az érdeklődés” – tette hozzá Gerendai.

Ahogy korábban, úgy idén is mintegy 100 kiállító lesz jelen a fesztiválon” – jelentette be Nemes Richárd, a Gourmet főszervezője. „Köztük majd' 50 étterem szerte az országból: a legizgalmasabb fővárosiak mellett számos vidéki klasszissal és új gyöngyszemekkel is találkozhatnak majd a látogatók” – tette hozzá. Minőségi street foodból és remek cukrászdákból sem lesz hiány, valamint ott lesznek a legjobb hazai borászatok, pálinkafőzdék, koktélbárok is. A kínálatból nem hiányoznak majd a pezsgők, a sörök és a kávékülönlegességek sem, sőt, aki időben érkezik, ezek kóstolásához ajándékkuponokat is kap majd. A kiállítók teljes listáját itt lehet megnézni.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2