Recept

Bizarr ízkombinációk: burger, ami megpróbálja egyszerre kielégíteni a várandós nők összes igényét

A forradalmi ötlettel a Burger King állt elő, a terméket a német éttermekben dobták piacra.

„Terhes burger”

A németországi Burger King elhatározta, hogy megpróbálja egyszerre kielégíteni a várandós nők összes igényét. A május 8-i anyák napja apropójából új szendvicseket kínált a gyorsétteremlánc, pontosabban a Whopper olyan variációit, amivel a gyermekáldás előtt álló kismamák ízlésére van szabva – írta meg a 24.hu a vállalat német nyelvű tájékoztatása nyomán. A szóban forgó szendvicsbe azt kérhettek a kismamák, amit csak akarnak, mindenféle furcsa ételkombinációt megkóstolhatnak.

A kampányért felelős ügynökség szerint a várandós nők több mint a fele tapasztalta már a terhesség alatti csillapíthatatlan étvágyat, háromnegyedük pedig úgy véli, hogy bármilyen furcsa ételre is vágyik egy nő ilyenkor, azt meg kell kapnia. Németországban erre lehetőséget is adtak, a helyi Burger Kingekben anyák napja vasárnapján a tükörtojásos-banános, az eperfagyis-sült krumplis, a lekváros-uborkás, az almaszószos-halrudacskás vagy heringes Whopperből is rendelni lehetett.

A vizuális típusoknak ajánljuk a gyorsétterem német nyelvű aloldalát, ahol az akció keretében kapott összes hamburger képét is megnézhetik. Vigyázat, nem terheseknek könnyen felfordulhat a gyomra!

Megújult erővel tér vissza a Gourmet Fesztivál, az ország legnagyobb gasztrofesztiválja. A jubileumi rendezvény – ahol végig kóstolhatjuk Magyarországot – idén is mindenből a legjobbat kínálja, ezúttal az "örökség" jegyében.

Leadfotó: Burger King Deutschland

Oldalak

Recept