Csak kreatívan! Magyarország ízei palackba töltve: ez a 750!

A jó bor nem drága, nem édes vagy száraz, hanem mindig pont azt nyújtja, amit a fogyasztója elvár tőle. Ezt üzeni a 750 brand, mely több mint 50 hazai pince közel 400 borát képviseli. (x)

Gondos kezek között

A 750 egy kreatív boros kezdeményezés Magyarország egyik meghatározó ital nagykereskedelmi szereplőjétől, az Ital Magyarországtól, melynek fő célja, hogy formálja a fogyasztó ízlését, fejlessze a borfogyasztási kultúráját. A 750 koncepció kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a borok már a megszületésüktől gondos szakmai kezek között nevelkedjenek addig, amíg az üzletekbe, a polcokra, a kosárba, és végül a fogyasztók poharába kerülnek.

Ahány hangulat, annyiféle bor

Az új brand azt vallja, hogy a bort ismerő és szerető fogyasztónak nem az évjárat, a márka, a címke vagy az elért versenyeredmény számít, hanem, hogy ízlik-e neki a bor vagy sem. Létezik univerzálisan jónak nevezhető bor, mely mindig pont azt nyújtja, amit elvárnak tőle. Minden évszak, napszak és élethelyzet más és más bort kíván, a 750 pedig attól különleges, hogy a széles palettáról mindig megtalálja a fogyasztó az adott hangulatához illőt. Ahány ember, annyi ízlés, s ahány hangulat, annyiféle bor.

Közel 400 remekmű a palettán

A 750 brand több mint 50 hazai, magas minőséget képviselő pince közel 400 remek borának képviseletét látja el nemzetközi- és hazai láncok, valamint nagykereskedő partnerek felé. Ide sorolhatjuk többek között a Kristinus, a Bock Pince, a Lajvér, a Vinatus, a Bodri Pince, a Takler Pince, a Royal Tokaj, a Frittmann Pince, a Thummerer Pince, a Polgár Pincészet, a Laposa Pincészet, a Mészáros Pince, a Bolyki Pincészet, Gál Tibor borait, valamint a Freixenet különleges cava-it is.

Saját pincészetükből származó boraik is nagy népszerűségnek örvendenek a fogyasztók körében: a Velence ötösfogata a letisztult stílusával hódít, míg a Balaton 750 vidám darabjai a nyárias, fiatalos életérzés átadására helyezik a hangsúlyt. A Bognár Pincészet színes választékából pedig mindenki megtalálja a hangulatához illő bort: legyen az akár Bognár Borbirtok, akár Corvus Tokaj, Báthory vagy Lovassy.

S hogy mi is a 750 valójában? A talaj, a zöldmunka, a nap, a szüret, a pince, a palack, a címke, a márka, az íz, az öröm. Ez minden a borról, ez a 750.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!