Házias ízek: Tyúkhúsleves
Ha szereted a házias ízeket, akkor készítsd el ezt az isteni tyúkhúslevest!
0,5 kg csirke (comb és mell)
15 dkg sárgarépa
8 dkg fehérrépa
8 dkg zeller
3 dkg vöröshagyma
Knorr Házias Tyúkhús Levesalap
10-15 szem egész bors
ízlés szerint só, bors, Delikát8
Az előkészített húst megmossuk, 1,5 liter hideg vízben feltesszük főni. Ha a főzővíz felforrt, szűrőkanállal leszedjük a tetejéről a habot. Kevés sót adunk hozzá és lassítunk a főzés erején, hogy csak gyöngyözve forrjon. Miközben a hús fő, megtisztítjuk a zöldségeket: a sárgarépát, a zellert és a fehérrépát meghámozzuk, a hagymát megtisztítjuk és egészben hagyjuk.