Miért válasszunk hazai krumplit a családi asztalra?

Egészen 2019 őszéig nem volt különbség krumpli és krumpli között. Egy kis dunaegyházi termelői közösség azonban nevet adott a minőségnek, mely a GoldenBurg lett. Ők az első magyar krumpli márka, ami egyre keresettebb, sőt egyesek egyenesen „rajonganak” érte. Ha pedig valaki rátalál a krumplijuk közösségi oldalaira, bizonyosságot nyer: a krumpli kicsit sem unalmas. Sőt a különleges – lila – színválasztású csomagolásnak köszönhetően mára már valóban összetéveszthetetlen. (x)

Mi a sztorijuk?

A GoldenBurg múltja több mint fél évszázadra nyúlik vissza. Elhatározták, hogy burgonyatermelésben ők lesznek az elsők Magyarországon. Ehhez Európa legjobb talajmérnökeit és burgonyanemesítőit hívták Dunaegyházára. Ezek a szakemberek gyakorlati tudásukkal és tapasztalatukkal járultak hozzá, hogy a végeredmény egy gazdag ízvilágú, és magas tápanyagtartalmú kivételes minőségű burgonya legyen.

Hogyan teszik ezt?

Dunaegyháza az ország szívében található, így az áruházakba gyorsan eljut a krumpli, így mindig frissen kerül az üzletekbe. A GoldenBurg krumplit gondosan válogatják, hogy biztosan csak a legjobb minőségűek kerüljenek a csomagolásokba. Előmosással spórolnak időt a háziasszonyok számára, így nekik már csak a krumpli pucolásával és elkészítésével kell foglalkozniuk. Közösségi oldalaikon megosztják tudásukat, tanácsaikat, kedvenc receptjeiket a krumpli kedvelőkkel.

Ezeken felül miért szeretjük a GoldenBurgot?

Rendkívül könnyű vele dolgozni, hiszen kiváló minőségű burgonyáról van szó. Az igazán finom ételekhez pedig a legjobb alapanyagok szükségesek. A GoldenBurgból igazán ropogós sültkrumpli és selymesen krémes burgonyapüré készíthető, ami a vasárnapi ebédeket még ízletesebbé teszi. A krumplis ételek kedvelőinek figyelmébe ajánljuk, hogy 2020 őszén megjelent szakácskönyvük Kedvenc Krumplis receptjeim címmel, ami kiváló inspiráció lehet bármely vasárnapi ebédhez vagy akár hétköznapi gyors vacsorákhoz is. A szakácskönyv kiváló ajándék ünnepekre vagy születésnapra.

Hol tudsz hozzájutni?

A lila csomagolású GoldenBurg krumplit a Lidl, SPAR, Penny és Aldi üzleteiben találod meg.
Bővebb információ:
www.goldenburg.hu
facebook.com/goldenburg.burgonya
weiser.hu/goldenburg-szakacskonyv

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak