Erre a zöldségre esküsznek a francia nők - A belőle készült leves káprázatosan olvasztja le a pluszkilókat

A legendás francia póréhagymaleves francia nők tömegeinek segített már a fogyásban - mutatjuk, hogy készül.

Kemikáliák és porok helyett

Sokan próbálták már megfejteni a francia nők csodás alakjának titkát, hiszen akár Párizs utcáin sétálgatunk, akár a riviérán süttetjük a hasunkat, mindenütt sudár és légies hölgyek veszik körbe az embert - kortól függetlenül.

Aki némileg otthon van a francia kultúrában - vagy eléggé figyelmesen nézte az Emily Párizsban című sorozatot - az tudhatja, hogy a francia nők a fogyásban is a természetesség hívei.

Nem hisznek a kemikáliákkal teletömött fogyasztószerekben és fehérje porokban, titkuk inkább a mértékletesség, a rengeteg friss zöldség fogyasztása és persze az ikonikus fogyókúrás póréhagymaleves.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: pinterest

Oldalak

Sztárok
Női rajongói legnagyobb bánatára Antonio Banderas szíve már hosszú ideje foglalt. A jóképű színész egy nála jóval fiatalabb hölgyért rajong, akit páratlan szépséggel áldott meg a sors.
Fashion&Beauty
Teri Hatcher a Született feleségek egyik legkedveltebb sztárja volt, szépségével pedig a férfi és a női nézőket is megbabonázta. Az immáron 58 éves színésznőn egyszerűen nem fog az idő, és ma is pont...
Sztárok
Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.