Süteménybe, tésztához és panírnak - 10 izgalmas felhasználási módja a diónak
Nagyon szeretem a diót, elsősorban azért, mert nagyon finom, tele van vitaminokkal, ráadásul számtalan módon felhasználható. Nem csak süteményekbe tehetjük, saláták és tészták kiváló összetevője lehet, sőt, húsételek esetében például az unalmas panírt is feldobhatjuk vele. Cikkünkben most 10 receptet mutatunk hozzá!
Isteni diótorta
A diótortánál kevés finomabb édesség létezik! Érdemes elkészíteni a családi összejövetelekre, de azzal számolnunk kell, hogy nagyon hamar elfogy. A receptért kattints ide!
Szilvás-diós rétes
Ha a klasszikus sütemények hívei vagyunk, próbáljuk ki ezt a szilvás-diós rétest! A receptért kattints ide!
Diós-lekváros kockák
Ennek az isteni diós-lekváros kockának senki nem tud majd ellenállni! Elkészítése egyáltalán nem bonyolult, ráadásul nagyon finom. A receptért kattints ide!
Diós csiga
A kakaós csiga az egyik legkedveltebb péksüteménye, azonban nem szabad megfeledkezni a többi változatról sem, például a diós csigáról sem. A receptért kattints ide!
Diós-gorgonzolás tészta
Egy igazán különleges fogást osztunk meg most olvasóinkkal: ez a diós-gorgonzolás tészta nem mindennapi ízvilággal rendelkezik és igazán finom. A receptért kattints ide!