Tudtad? Az avokádót is lefagyaszthatod - Ha így teszed el, később is fogyaszthatod

Avokádót lefagyasztani? Kissé furcsán hangzik, hiszen hámozás után, pár percen belül már be is barnul... Mégis lehetséges, mutatjuk hogyan!

Lépésről lépésre

Első lépésben vágd ketté az avokádót, vedd ki a magját és hámozd meg a szokásos módon. Ezután vegyünk elő folpackot és csomagoljuk bele úgy, hogy ne maradjon benne levegő. Az így becsomagolt avokádót tegyük bele még egy tasakba és tegyük be a mélyhűtőbe. Legfeljebb 6 hónapig tárolhatjuk benne. Ha szeretnénk fogyasztani, vegyük ki, tegyük le a pultra és várjuk meg, míg teljesen felolvad. Bár nem olyan lesz, mint a friss, avokádókrémet vagy guacamolét készítve belőle, az ízén észre sem fogjuk venni, hogy le volt fagyasztva.

Fotó: wikihow.com

Oldalak

Egészség
Rengeteg nőt érint ez a betegség Magyarországon, és tilos félvállról venni. A tünetek bizony egy bizonyos ráktípus előjelei is lehetnek.
Utazás
Már nincsen sok hátra, és hamarosan beindul a szezon a Balatonnál. Azonban az oda utazóknak készülniük kell néhány éles változásra.