Recept

Tudtad? Az avokádót is lefagyaszthatod - Ha így teszed el, később is fogyaszthatod

Avokádót lefagyasztani? Kissé furcsán hangzik, hiszen hámozás után, pár percen belül már be is barnul... Mégis lehetséges, mutatjuk hogyan!

Lépésről lépésre

Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el

Első lépésben vágd ketté az avokádót, vedd ki a magját és hámozd meg a szokásos módon. Ezután vegyünk elő folpackot és csomagoljuk bele úgy, hogy ne maradjon benne levegő. Az így becsomagolt avokádót tegyük bele még egy tasakba és tegyük be a mélyhűtőbe. Legfeljebb 6 hónapig tárolhatjuk benne. Ha szeretnénk fogyasztani, vegyük ki, tegyük le a pultra és várjuk meg, míg teljesen felolvad. Bár nem olyan lesz, mint a friss, avokádókrémet vagy guacamolét készítve belőle, az ízén észre sem fogjuk venni, hogy le volt fagyasztva.

Fotó: wikihow.com

Oldalak

Recept
Lifestyle
Vannak applikációk, amik túl sokat engednek meg maguknak, például még a beszélgetéseinkbe is belehallgathatnak.
Egészség
A máj az egyik legterheltebb szervünk, mégis gyakran csak akkor figyelünk rá, amikor már bajt jelez. Pedig létezik egy olcsó, hétköznapi növény, amely valódi védőpajzsot adhat neki.
Sztárok
Kálloy Molnár Péter hirtelen halála az egész országot megrázta. A családja természetesen végig vele volt az utolsó percekben is.
Christmas
Alaposan gondold át, hogyan szállítod haza fenyőfát, mert hatalmas káoszt okozhatsz magadnak, és másoknak is.
Christmas
Az adventi időszak varázsa nemcsak a fényekben és a díszekben rejlik, hanem abban a csodában is, amikor a közösség a gyerekekért összefog. Egy apró ötletből született egy jótékonysági esemény, ahol...
Utazás
Mindig szeretjük megtudni, hogy mit gondolnak a külföldiek Magyarországról, hogyha hozzánk látogatnak.