3 elronthatatlan krémleves – karalábéból, hagymából és salátából

Hidegen és melegen is imádni fogod ezeket a tavaszi kedvencekből készült leveseket.

Karalábé krémleves

Hozzávalók:

  • 1 ek vaj
  • 1 nagyobb vöröshagyma
  • 1 sárgarépa
  • 2 kisebb karalábé
  • 1 húsleveskocka
  • 2 dl tejszín
  • bors

Elkészítés:

Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk a vajon, majd hozzáadjuk a többi felkockázott zöldséget, amit sózunk, borsozunk, majd felöntünk vízzel. Ha forrni kezd, beledobjuk a leveskockát és hagyjuk addig főni a levest, amíg meg nem puhulnak benne a zöldségek. Ha kész, összeturmixoljuk az egészet, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt is. Két-három percet adjunk még így a levesnek. Langyosan és melegen is finom, pláne, ha pirított kenyérkockákkal kínáljuk.

További krémleves receptekért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...