Lifestyle

Botrányba fulladt az esküvő: az anyós olyasmire vetemedett, hogy még a vőlegény is zokogásban tört ki

A menyasszony az esküvőt követően elhatározta: soha nem bocsát meg az illetlenül viselkedő anyósnak.

Megfagyott a levegő, amint feltűnt az anyós

Hiába tervezed meg példás aprólékossággal az esküvődet, mindig jöhet valaki, aki szépen homokot szór a fogaskerekek közé. Ez a személy általában - és most következő történetünkben is - a "rettegett" anyós. A Mirror hasábjain napvilágot látott egy hihetetlen, de színigaz história, melynek ifjú főszereplői a közelmúltban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Lázasan készülődtek a nagy napra, minden idillikusnak, szinte már meseszerűnek tűnt, ám az esküvőn szinte azonnal repedezni kezdtek e rózsaszín-cukorhabos álomvilág illúzió-fátylai. Az ünnepség ugyanis valóságos rémálommá változott, amint feltűnt a menyasszony anyósa. Lapozz, a sztori a galériában folytatódik!

Milyen egy tisztességes, szerető anyós? Nos, figyelmes, gondoskodó és előzékeny - a történetünkben szereplő idős hölgy azonban mindent megtett azért, hogy az ifjú pár szörnyen érezze magát a szertartáson, valamint az azt követő lakodalmon.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...