Lifestyle

Ettől a toplistától neked is le fog esni az állad: ezekért az ínycsiklandó magyar ételekért rajong most a legtöbb külföldi

A tasteatlas.com nevű angol gasztroportál évente közzéteszi, hogy az egyes országokban mely helyi különlegességekért bolondulnak a külhoniak. Lássuk az idei magyar toplistát!

Magyar ételek, melyek elbűvölik az ínyenc turistákat

Az angol tasteatlas.com nevű nemzetközi gasztroportál minden évben közzéteszi, hogy az egyes országokban épp mely helyi ínyencségekért bolondulnak a külhoniak. Mivel a magyar konyha messze földön híres, ezért nem meglepő, hogy kicsiny hazánk az idei listaőrületből sem maradhatott ki - írja a Travelo.hu. Az idei tízes lista felettébb színesre és változatosra sikeredett: úgy tűnik, a turisták tényleg a legjellegzetesebb, legkülönlegesebb és legfinomabb hazai specialitásokért rajonganak. De hogy pontosan milyen ételekről is van szó? Nyisd meg galériánkat, azonnal végigkalauzolunk a tízes toplistán!

10. Krémes
Kattints a további képekért!

Pedig vannak olyan pörköltek az étlapon, amik inkább taszítják a turistákat, de mégis adnak nekik egy esélyt. Ilyen a kakastöke pörkölt is, ami azért sokaknak nem túl csábító.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!