Lifestyle

Két tányérral fog belőle szedni az egész család, ha így készíted a rizses húst: ettől lesz a szokásosnál is ínycsiklandozóbb

Van, aki szárazan, pergősen, más ragacsosan, enyhén túlfőve szereti a rizses húst, de legyen szó bármelyik verzióról is, egy dolog vitathatatlan: ezt a klasszikus fogást mindenki szívesen fogyasztja. Néhány dologra azonban érdemes odafigyelni a készítésekor, amennyiben az a célunk, hogy a végeredmény emlékezetes legyen az asztalnál ülők számára.

Mindenki imádni fogja

A rizses hús rendkívül népszerű étel, az igazi klasszikusok egyik legkedveltebbje. Egyszerű, könnyen beszerezhető alapanyagok alkotják, melyek kiválóan harmonizálnak egymással, az omlós, szaftos és gazdag ízvilágú eredmény után pedig mindenki megnyalja mind a 10 ujját. S bár a legtöbb háziasszony kitűnően el tudja készíteni ezt a hagyományos fogást, érdemes ellesni néhány különleges fortélyt és betartani néhány aranyszabályt, melyektől felejthetetlen, valamint tökéletes lesz az ízharmónia. Galériánkban eláruljuk, mik a legfinomabb rizses hús titkai:

A Valenciában született díjnyertes séf, Danny Lledo jelenleg egy Michelin-csillagos étteremben dolgozik Washingtonban. A paella, vagyis a spanyol rizses hús a specialitása, s mivel mesterien tudja elkészíteni, megéri megfogadni néhány tanácsát.
Kattints a további képekért!

Ezzel az egyszerű trükkel a krumplipüré nemcsak finom, hanem különlegesen krémes és selymes lesz.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.