A Titanic horrorisztikus rejtélye máig feltáratlan volt, de egy tudós most választ adott mindenre

Rengeteg ember halt meg a Titanic tragédiájában, ami viszont fel is vetett egy kérdést.

Merre lehetnek a holtak csontjai?

A Titanic történetét valóban senkinek sem kell bemutatni, főleg amiatt, amilyen alkotást James Cameron tárt a világ elé. A rendező nem csak egy klasszikus blockbustert akart megrendezni, hanem rengeteget kutatott a témában.

A félelmetes anyagi siker mellett a Titanic 11 Oscar, és 4 Golden Globe-díjat vihetett haza, Cameron pedig bebizonyította, hogy valóban minden műfajból ki tudja hozni a maximumot.

A Titanic körül még azért mindig van bőven olyan rejtély, amit nem sikerült megfejteni. A galériánkban most arról rántjuk le a leplet, hogy hova tűnhettek a csontok az elsüllyedt hajó környékéről.

Az RMS Titanic ugyebár 1912. április 14-én süllyedt el az Atlanti-óceán mélyére. Több mint 1500 ember halt meg, de mégsem találtak egy csontot sem a környéken.
Kattints a további képekért!

Gloria Stuart neve a legtöbbeknek az 1997-es Titanicból ismerős, hiszen ő alakította az idős Rose karakterét.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.