Ez a növény elűzi az összes szúnyogot a háztól: káprázatosan szép, és még hasznos is

Ha neked is eleged van abból, hogy állandóan szétcsípnek a szúnyogok még a házban is, akkor mindenképp szerezd be ezt a gyönyörű növényt, amely távol tartja az összes vérszívót az otthonodtól.

A növény, amely elriasztja a szúnyogokat

Végre itt a nyár, amit rengeteg ember várt már, ugyanakkor a jó idő beköszöntével tömegesen megjelentek a szúnyogok is: a bosszantó vérszívók gyakorlatilag elviselhetetlenek esténként, ha kint ül az ember a teraszon vagy épp a vízpart közelében, de akkor válik igazán idegesítővé a jelenlétük, ha bejutnak a házba. Ilyenkor gyakran arra ébred az ember reggel, hogy éjszaka szétcsípték őt a szúnyogok, aztán jön a napokig tartó viszkető, égő érzés a csípés helyén, valamint az ezzel járó nagy és csúnya piros duzzanat. Szerencsére azonban több természetes szúnyogriasztó is létezik, amit bevethetünk a vérszívók ellen: az egyik ilyen egy szép kis növény, amely távol tartja az összes szúnyogot a háztól. Galériánkban olvashatod a részleteket!

A legtöbb ember szúnyogriasztó spray-vel, valamint egyéb, házban használatos kemikáliákkal próbálja meg távol tartani a betolakodókat az otthonától. Sokszor azonban ezek nem csupán hasztalannak bizonyulnak, de még drágák is.
Kattints a további képekért!

Kedvenc kis zöld barátaink is le tudnak égni, így őket is érdemes védeni a káros napfénytől és UV sugaraktól - mutatjuk hogy!

Leadfotó: 123rf, Forrás: nyugdijasok.hu

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.
Lifestyle
Pedig minden pontosan úgy lett, ahogy kérte. De azért valaki gondolkozhatott volna picit.