Lifestyle

A rendszerváltás óta egyszer sem történt még ilyen: brutális lépésre készül Magyarország - egymilliárd euróról van szó

Magyarország a legnagyobb hitelkihelyezésére készülhet a rendszerváltás óta.

Az elmúlt évtizedekben egyszer sem volt példa ilyesmire

Magyarországról szándékozik egymilliárd eurós, kedvező kamatozású hitelt felvenni az egyelőre még be sem iktatott észak-macedón kormány azután, hogy a tavasszal lebonyolított választásokon ismét hatalomra került a VMRO - írja helyi lapértesülések alapján a 444.hu. A Fokus nevű lap által közölt információkat hivatalosan nem erősítették meg, ám a VMRO alelnöke elárulta, hogy nem kínai kölcsönről van szó, hanem egy EU- és NATO-tag lehet a hitelező.

Ezen információk alapján Magyarország tűnik a legesélyesebb "jelöltnek", már csak a magyar külpolitika Balkán-fókusza miatt is.
Kattints a további képekért!

Az Azénpénzem.hu nevű portál szerint éves szinten a 100 ezer forintos határt is átlépheti annak költsége, ha valaki ATM-ből veszi ki az átlagbért.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...