Lifestyle

Nem a szódabikarbóna az: ettől az extra hozzávalótól lesz újra pihe-puha a törölköző mosás után

Még a legkeményebb, legöregebb textíliáknál is működik ez a filléres praktika, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod 2024-ben.

Viszlát, kemény törölközők!

Minél gyakrabban mossuk és minél idősebbek a törölközők, annál keményebbek, merevebbek és karcosabbak lesznek, holott eleinte pihe-puhák voltak. Ez egy szinte minden háztartásban jelenlévő probléma, melynek oka lehet a mosószer felhalmozódása, amit nem sikerül megfelelően kiöblíteni a törölköző anyagából, de a kemény víz is hasonló gondokhoz vezet, ahogyan a túl sok öblítő is. Szerencsére azonban sok háziasszony kísérletezget a mindennapokban, akik meg is osztják a közösségi média felületein a náluk bevált tippeket és trükköket. Chantel Mila tartalomkészítő is így tett: TikTok-csatornáján tette közzé azt a filléres Jolly Joker párosítást, melytől a törcsik ismét olyan puhák és lágyak lesznek, mint újkorukban – galériánkból megtudhatod, mit is kell pontosan ennek érdekében tenned!

Bár sokan esküsznek az ecet és a szódabikarbóna párosra, ha a merev törölközők meglágyításáról van szó, Chantel szerint nem szódabikarbónát kell adagolni az ecethez a mosás során, hanem egy egészen más dolgot, amitől a törölközők nem csupán ismét puhák lesznek, hanem extra illatosak is.
Kattints a további képekért!

Vajon helyén vannak az emberi kapcsolataid? Egy rövid, de hasznos pszichológiai tesztből egy perc alatt kiderítheted.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...