Lifestyle

Próbáld ki: 2 perc alatt mély álomba zuhanhatsz ezzel a rém egyszerű módszerrel

Az Egyesült Államok hadserege állt elő ezzel a különleges gyakorlattal, amivel állítólag különféle zajok és kávé fogyasztás mellett is 2 perc alatt el lehet aludni.

Ürítsd ki az elméd

A módszer egy 1981-es könyvből származik (Relax and Win: Championship Performance), amit a Medium egyik újságírója szemlézett néhány éve. A kötetben a relaxáció és a siker témái állnak a középpontban, de itt esik a szó az említett trükkről is, ami a legzavaróbb körülmények ellenére is segít álomba szenderülni, csupán 2 perc alatt. Az amerikai hadseregnél hat hét gyakorlás után a katonák 96 százaléka tudta sikeresen alkalmazni a módszert, még akkor is, ha előtte kávét fogyasztottak és a háttérben lőfegyver ropogása hallatszott. Mi a titok nyitja?

Kattints a galériára, mutatjuk a 6 lépést.

1. lépés Lazítsd el az egész arcodat. Hunyd be a szemed és figyelj a légzésedre. Lassan és mélyen lélegezz, közben érezd, ahogy ellazulnak az izmok az arcodban. Lazítsd el az állad, a szád, a nyelved, mindent, beleértve a szemedet is.
Kattints a további képekért!

Ha szívesen csempésznél egy kis frissességet és változatosságot a fürdőszobádba, akkor mindenképp olvass tovább, ugyanis cikkünkből megtudhatod, melyek azok a növények, amik kifejezetten jól elvannak kevés fény és magas páratartalom mellett.

Leadfotó: Pexels, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Lassan egymillió követője lesz a kutyapárnak, friss videójukat szerte a földön megkönnyezik az emberek.
Sztárok
Natalia Oreiro még mindig a szexi vad angyal, ám az alma nem esett messze a fájától, és már most lehet látni, hogy a kisfiából is igazi szívtipró lesz!
Sztárok
A képernyőn nehéz lehet különbséget tenni egy gondosan összeállított koreográfia és a valódi harcművészeti képességek között, pedig néhány színész profibb a harcművészeteket tekintve, mint sejtenénk.