Próbáld ki: 2 perc alatt mély álomba zuhanhatsz ezzel a rém egyszerű módszerrel

Az Egyesült Államok hadserege állt elő ezzel a különleges gyakorlattal, amivel állítólag különféle zajok és kávé fogyasztás mellett is 2 perc alatt el lehet aludni.

Ürítsd ki az elméd

A módszer egy 1981-es könyvből származik (Relax and Win: Championship Performance), amit a Medium egyik újságírója szemlézett néhány éve. A kötetben a relaxáció és a siker témái állnak a középpontban, de itt esik a szó az említett trükkről is, ami a legzavaróbb körülmények ellenére is segít álomba szenderülni, csupán 2 perc alatt. Az amerikai hadseregnél hat hét gyakorlás után a katonák 96 százaléka tudta sikeresen alkalmazni a módszert, még akkor is, ha előtte kávét fogyasztottak és a háttérben lőfegyver ropogása hallatszott. Mi a titok nyitja?

Kattints a galériára, mutatjuk a 6 lépést.

1. lépés Lazítsd el az egész arcodat. Hunyd be a szemed és figyelj a légzésedre. Lassan és mélyen lélegezz, közben érezd, ahogy ellazulnak az izmok az arcodban. Lazítsd el az állad, a szád, a nyelved, mindent, beleértve a szemedet is.
Kattints a további képekért!

Ha szívesen csempésznél egy kis frissességet és változatosságot a fürdőszobádba, akkor mindenképp olvass tovább, ugyanis cikkünkből megtudhatod, melyek azok a növények, amik kifejezetten jól elvannak kevés fény és magas páratartalom mellett.

Leadfotó: Pexels, Forrás

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...