Lifestyle

Nem alszol jól? Rendezd be így a hálószobádat, és örökre búcsút inthetsz az álmatlanságnak

A nyugodt pihenés rettentően fontos, éppen ezért érdemes utánajárni, mi mindenen múlhat – a Feng Shui például nagy segítségedre lehet ebben a kérdésben.

Érdemes megfontolni ezeket a változtatásokat

Köztudott, hogy a ház egyik legfontosabb része a hálószoba. Itt töltődünk fel, itt indítjuk, és itt is zárjuk a napot, éppen ezért elengedhetetlen, hogy ebben a helységben teljes harmónia és nyugalom vegyen minket körül. S mivel a Feng Shui összekapcsolja a geofizikai jellemzőket az ember pszichoszomatikus történéseivel, így az alvás minőségén is könnyen segíthet, ennek érdekében érdemes lehet az alábbi gondolat mentén átrendezni egy-két dolgot. Galériánkban eláruljuk, hogyan érdemes kialakítanod a hálószobádat ahhoz, hogy pihentető legyen számodra az alvás:

Az ágy pozicionálása Ideális eset lehet, ha a fekvőhelyünk kényelmes távolságra van az ajtótól és a vége semmiképpen sem a bejáratra nézzen. Nyughelyünk stabil és masszív legyen, amiben biztonságban és kényelemben érezhetjük magunkat.
Kattints a további képekért!

Nehezen alszol el esténként, illetve egész éjszaka álmatlanul forgolódsz az ágyban? Könnyen lehet, hogy csak rosszul megválasztott ételeket vacsoráztál.

Leadfotó: 123rf
Forrás: hellogiggles.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.