Lifestyle

Próbáld ki! Ettől az organikus házi keveréktől gond nélkül átalszod az éjszakát

Álmatlanság gyötör, de inkább nem nyúlnál altatókhoz, még akkor sem, ha természetes összetevőkkel hirdetik? Itt egy remek opció, amit te magad készíthetsz el és garantáltan hatékony!

Az egészséges élet a jó alvással kezdődik

Számtalan ok állhat az álmatlan éjszakák mögött, így a stressz, a szorongás, de legrosszabb esetben krónikus betegségek és akár gyógyszerek is előidézhetik ez éjjeli nyugtalanságot. A szakértők már hosszú ideje hangsúlyozzák: a napi minimum hét-nyolc óra alvás és az éjfél előtti álomba szenderülés kiemelten fontos az egészség megőrzéséhez és a kiegyensúlyozott mindennapokhoz. Nem érdemes félvállról venni, ha rosszul alszol, ugyanis az alváshiány nagyon komoly problémákat idézheti elő. Nem szükséges egyből gyógyszerekhez nyúlnod, inkább tégy egy próbát ezzel a sokaknak bevált, igen hatékony népi praktikával. Részletek a galériában!

A Himalája sót természetes altatóként tartják számon, ezért remek módszer az alvászavarok csökkentésére. Ez a fajta só képes szinten tartani a melatonin és a szerotonin hormonok mennyiségét, amikről köztudott, hogy a nyugodt pihenés zálogai: előbbi a mély alvást segíti elő, utóbbi a stresszt, idegességet csökkenti.
Kattints a további képekért!

Noha a Mars rengeteg változást ígér erre az évre, van néhány csillagjegy, aki békés, kiegyensúlyozott esztendőre számíthat.

Leadfotó: Pexels, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.