Félelmetes dolgot talált a pár a nappalijuk padlója alatt, legalábbis sokaknak rögtön egy horrorfilm jutott eszébe

Ha régi házat veszel, amit szeretnél felújítani, akkor olykor számíthatsz néhány meglepetésre. A pár persze már azon gondolkozik, hogy mit kezdjenek vele.

Tanácsot is kértek a kommentelőktől

Amikor régi házat vásárolunk, fontos, hogy alaposan megvizsgáljuk az ingatlan állapotát, mivel sok rejtett költség és meglepetés bukkanhat fel.

Gyakran előfordul, hogy a régi házak falai, padlói vagy mennyezetei között érdekes történelmi tárgyakat vagy dokumentumokat találunk, amelyek felfedezése izgalmas lehet.

Egy pár olyan ingatlant vásárolt, amihez 70 éve nem nyúlt senki. A galériánkban leleplezzük, hogy mit találtak a nappali padlója alatt!

A 28 éves Shaniah Lloyd és a 25 éves Ross Bennett nagy befektetésbe vágott bele, mivel éppen az Edward-kori otthonukat újítják fel.
Kattints a további képekért!

Új otthon után nézel idén és szeretnéd felfrissíteni a lakásodat, mielőtt eladósorba kerül? Vagy egyszerűen csak változtatnál valamit a már megunt felületeken? Ideje fekete festéket ragadni!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...