Egyél minél többet ezekből az ételekből: csodálatos dolog fog történni veled, ha megteszed

Vannak bizonyos élelmiszerek, amiket a kiegyensúlyozott táplálkozás részeként nagyon is érdemes beépíteni az étrendbe, különösen azoknak, akiknek hosszú időn át rossz a hangulata.

Nagy változást tapasztalhatsz

Az ételek nemcsak a testünkre, hanem az elménkre, így a hangulatunkra is erős hatást gyakorolnak, éppen ezért ha odafigyelünk arra, hogy milyen élelmiszereket viszünk be a szervezetünkbe, képesek lehetünk elűzni a rendszeresen visszatérő rosszkedvet. Bizonyos ételcsoportok kifejezetten jótékony hatással vannak az agyunkra, segítve minket abban, hogy elkerüljük a szorongást, a stresszt, a kiégést és a depressziót. Azok közül, amelyek valóban hatékonyan javítják a hangulatot, valószínűleg már részei a mindennapos bevásárlásainknak, csak nem vagyunk tudatában annak, hogy milyen sokat teszünk ezzel az egészségünkért. Galériánkban felsoroljuk, melyek azok az élelmiszerek, melyek segítenek kedélyállapotunkon:

Zab Tanulmányok kimutatták, miszerint a zab természetes magas rosttartalma segíti emelni az energiaszintet, ami stabilabb vércukorszintet eredményez, és így visszafogja az ingerlékenységet.
Kattints a további képekért!

A legtöbben talán bele sem gondolnak, mekkora kockázatnak teszik ki az egészségüket azáltal, hogy főzés előtt olyan élelmiszereket is megmosnak, melyeket egyáltalán nem kéne.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Blikk

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.