Nagy őszi szerelmi horoszkóp - több csillagjegyre is szerelem várhat!

Vajon lesz kivel ünnepelnünk december 24-én? Végre ez is kiderül!

Támad a szerelem

Véget ért a nyár, a kalandok időszaka, nakyunkon az ősz, és lassan az ünnepek is. De vajon kik azok, akik reménykedhetnek még abban, idén karácsonykor lesz kivel ünnepelniük? Szerencsére most ez is kiderül a nagy őszi szerelmi horoszkópunkból! Spoiler: többen is reménykedhetnek!

IKREK (V. 21 - VI. 21.)

Eddig sem panaszkodhatsz az év miatt. Sőt, a szerelem is vár még rád, ha eddig el is került. Bár a nyár egy picit viharosabbra sikerülhetett, mint amiről álmodtatok, az ősz harmóniát hoz a szerelmi életetekbe. Ez ráadásul tovább mélyülhet az elkövetkezendő hetekben. Beszélgessetek sokat! Romantikus időszakot éltek, harmónikusabb szerelemről csak kevesen álmodozhatnak. Ha viszont szingli vagy, jól nyisd ki a szemed. A tekinteted ugyanis a csillagok állása szerint most összeakadhat azzal, akivel akár egy életet is leélhetnétek együtt. Ne menekülj a sorsod elől, a szikra már az első randin lecsap rátok.

RÁK (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák jegyűek számára ez az ősz minden eddiginél szebb lehet, akár van párjuk, akár nincs. Már eddig sem volt okod a panaszra, az őszi hangulat, a harmónia téged is hamar magával ragadott. És érdemes előre is nézni. Nem véletlenül. A párkacsolatod új szintre emelkedik. Fejlődést tapasztalsz a kommunikációban, érzelmileg, és végre nyíltabban tudtok beszélni is az érzelmeitekről is. Az elmúlt hetek akor is hatással vannak rád, ha épp szingli vagy. Magabiztosabbnak érzed magad, elképzelhető, hogy új stílust és frizurát is viselsz. Csoda, ha a környezetedből több férfi is felfigyel rád?

OROSZLÁN (VII. 23 - VIII. 22.)

Könnyűnek, szabadnak érzed magad, idén ősszel a nevetés a legjellemzőbb rád. Hiába van ősz, a pároddal a kapcsolatotokat most a tavass jellemzi. Az érzéseid minden eddiginél erősebbek, összhangban vagytok, akár egy friss szerelmespár. Ha nincs párod, sem kell sokáig aggódnod. Ha elengeded a görcsös párkeresést, melléd áll majd a szerencse. A Nagy Ő pedig éppen azzal támad majd, ami az egyik gyengéd: a humoros lovagot meghozhatja az ősz.

SZŰZ (VIII. 23 - IX. 22.)

Akadnak nehézségeid idén ősszel, de az évszak nyugalma rád is rád telepedik, nem kell aggódnod, hamar magad mögött hagyd a gondjaid. Minden eddiginél harmónikusabb a kapcsolatod, ami szemet is szúr egy közeli ismerősnek. Mindent megpróbál, hogy szétrobbantson titeket, de, ha résen vagytok, nem járhat sikerrel. A szerelmetek erős. A csillagok szerint, ha akad is kiszemelted, aki akár egy régebbi férfi is lehet az életedből, most lesz valaki, akivel meg kellene küzdened majd érte. A riválisod ellen viszont csak akkor lesz esélyed, ha megőrzöd a nyugalmad, és tiszta szívvel, őszinteségeddel próbálod meg meghódítani a férfit. Így viszont garantált a siker!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!