Lifestyle

Őszintén vallott a férfi, aki megnyerte a Legyen Ön is milliomos! főnyereményét: Megdöbbentő választ adott

17 év telt el azóta, hogy Cserey Gábor első és utolsóként megnyerte a Legyen Ön is milliomos! 40 millió forintos főnyereményét. Se előtte, se utána senkinek sem sikerült. Most elmondta, miben változtatta meg az életét a nyeremény, válasza megdöbbentő.

40 milliót nyert

Kétség kívül a Legyen Ön is milliomos! volt a hazai televíziózás történetének legismertebb kvízműsora. 17 évvel ezelőtt Cserey Gábor vitte el a 40 milliós főnyereményt, ami most is egy szemmel jól látható összeg, de 2006-ban még többet ért.

Most, 17 év elteltével megkérdezték Csereyt, hogy miben változtatta meg az életét a hatalmas pénznyeremény, mire megdöbbentő választ adott.
Kattints a további képekért!

Forrás és fotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.