Lifestyle

Ha így készíted a bolognait, olyan finom lesz, mint még soha: ez az extra hozzávaló a legízletesebb mártás titka!

Ha te is szeretnél egy kis különleges ízt csempészni a bolognai szószba, amitől egy kicsit más, mégis sokkal finomabb lesz mindenki kedvenc mártása, akkor jó helyen jársz, ugyanis cikkünkben eláruljuk, milyen extra, titkos hozzávalót érdemes belekeverni!

Ez a filléres hozzávaló a titok nyitja

Minden háziasszony vágya, hogy a család mind a tíz ujját megnyalja egy-egy ebéd vagy vacsora után, amit készítettünk. Ehhez persze a befektetett idő és türelem mellett kell egy jó recept, valamint minőségi alapanyagok, na meg egy ötlet, hogy egyáltalán mit szeretnénk főzni. Az egyik jól bevált étel, amit szinte nincs olyan ember, aki ne szeretne, az a bolognai spagetti: ez az olaszos, szaftos tészta a világ egyik legnépszerűbb fogása, nem véletlenül, hiszen egy gyorsan és könnyen elkészíthető, mégis laktató ételről van szó, amit a legrohanósabb hétköznapokon is pillanatok alatt az asztalra tudunk varázsolni. De vajon mitől lesz az alapból is ízletes mártás extrán finom? Galériánkból megtudhatod, melyik filléres hozzávalót kell belecsempészned a szószba a legjobb végeredmény érdekében!

Ayeisha Cooks szakácsnő szerint érdemes kísérletezni, és elsőre egy kissé szokatlan hozzávalót is hozzáadni a bolognai mártáshoz, amelytől még finomabb lesz mindenki kedvenc tésztaétele.
Kattints a további képekért!

A saláta gyorsan és könnyedén összeszottyad, az ázott, nyálkás és megbarnult leveleket pedig senki sem fogyasztja már szívesen. Szerencsére van egy olyan tárolási trükk, amely segítségével hosszú ideig megőrizheted frissességét!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Fashion&Beauty
A Coachella az Egyesült Államok egyik leghíresebb és legmenőbb fesztiválja, amelyet minden év áprilisában, két egymást követő hétvégén tartanak. A felhőtlen szórakozás és a koncertek mellett a...
Lifestyle
Az Oroszlán gyógyultnak hitt lelki sebei újra felszakadnak. Napi horoszkóp!