Lifestyle

Milyen márkájú a telefonod? Az egyikben egy titkos mikrofont találtak, ami mindent hall

Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.

Mobil

A technikai fejlődés a telekommunikáció eszközök területén talán a leggyorsabb: a mobiltelefonok néhány hónap alatt kapnak újabbnál újabb funkciókat, gyorsabb processzorokat, jobb kamerákat, nagyobb memóriát és még ki tudja, mi mindent. Már semmi meglepő nincs abban a TWN.hu híre szerint, hogy az embereknek fogalma sincs, mi mindenre képes a telefonjuk és hogyan működik. Talán ezért is kavar akkora vihart egy megfigyelés: a Samsung telefonokon egy apró mikrofont rejtettek el. Egy X-felhasználó posztolta ki, hogy ezt a Samsung S24 Ultra készülékén is megtalálta.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.