Lifestyle

Megtalálod az almát a képen? Csak az igazi géniuszoknak sikerül segítség nélkül: az emberek 80%-a csalódottan adja fel

Csak egy almát kell kiszúrnod a kaktuszok sűrűjében. Mit gondolsz, boldogulsz a feladvánnyal?

Ne ítélj első benyomás alapján!

Egyszerűnek tűnő, mégis komplex képességeket igénylő, kissé "becsapós" feladvánnyal rukkolunk elő képrejtvény-sorozatunk mai fordulójában. A dolgod mindössze annyi, hogy meglelj egy almát a kaktuszok sűrűjében. Mindez így, egyszerűen leírva gyerekjátéknak tűnik, ám aki ismeri Dudás Gergely (alias Dudolf) körmönfont, olykor kifejezetten csavaros rejtvényeit, az tudja jól, hogy érdemes egy (vagy két) pillantást vetni magára az ábrára is, mielőtt sommás ítéletet mondanánk. Égsz a vágytól, hogy fejest ugorj a játék sűrűjébe? Nos, egyetlen másodpercre sem akarunk visszatartani: irány a galéria, kezdődjék hát a kakukktojás-vadászat!

Nos, hová rejtettük az almát a képen? (A nagyobb méretért és a kifogástalan felbontásért kattints ide!)
Kattints a további képekért!

Földrajzi képrejtvény-sorozatunk következő felvonásában magunk mögött hagyjuk Európát, és célba veszünk egy távoli földrészt! Tarts velünk!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.