Megkérdezték Katalin hercegnét, hogyan fogyott le ilyen gyorsan szülés után – Ezt válaszolta

Katalin hercegné két gyermek édesanyja: az elbűvölő György hercegé, aki még Obamát is pizsiben fogadja, és a nem kevésbé cuki Charlotte hercegnőé, aki már most félelmetesen hasonlít nagyanyjára, Dianára. Katalin alakján azonban abszolút nem látszik, hogy szült: a kicsik világra jötte után pár héttel már olyan vékony volt, mint a nádszál. Vajon mi lehet a titka? Valaki rákérdezett, mi pedig eláruljuk a választ!

Két gyerek után is bombanő

Katalin a St. Andrews-i Egyetemen ismerkedett meg Vilmossal; mielőtt szerelem szövődött volna közöttük, sokáig csak barátként tekintetek egymásra. Végül úgy döntöttek, megpróbálják együtt, de a kapcsolatuk az első években korántsem volt zökkenőmentes: küzdöttek a média túlzott figyelmével, szakítottak, majd kibékültek. Mikor 2010-ben bejelentették eljegyzésüket, a világ nem is lehetett volna boldogabb: mindenki azért szurkolt, hogy megtalálják a boldogságot. 2011. április 29-én az esküvő is megvolt, így a rajongók azért imádkoztak, hogy minél hamarabb megérkezzenek a trónörökösök.

Szerencsére nem kellett túl sokáig várniuk; a kis György 2013. július 22-án látta meg a napvilágot, és Katalin már a szülés után pár nappal is lehetetlenül csinosan mutatkozott a nyilvánosság előtt. Nem volt ez másként a Charlotte születése után sem: a hercegné hamar régi formájában tündökölt.

Csoda, hogy mindenki azt találgatta, mi a titka? Nos, most kiderült. És megdöbbentő. Megdöbbentően egyszerű.

A cikk folytatódik a második oldalon!

Fotók. elle.com

Oldalak

  • 1
  • 2