Lifestyle

Megduplázhatod a fogyás esélyét, ha rendszeresen fogyasztod ezt az élelmiszert - a várva várt hatás nem marad el!

Meglehet, hogy már te is mindenféle csodadiétát kipróbáltál, hogy megszabadulj néhány makacs pluszkilótól, úgy tűnik viszont, hogy akad egy élelmiszer, amely duplájára növelheti esélyünket a fogyásra.

Soha többé szenvedés!

Diétázni nem egyszerű feladat, egy új tanulmány viszont nagyon érdekes tényekre mutatott rá, a kutatók szerint ugyanis egy bizonyos élelmiszer fogyasztásával megduplázhatjuk a leadott kilók számát. Jól hangzik, nemde? Talán többé nem kell a kalóriák számolásával bajlódni, csupán a mindennapi étrend részévé tenni ezt a csodaélelmiszert és máris kétszeresére növelhetjük esélyeinket a fogyásra. Kíváncsi lettél, miről is van szó pontosan? Olvass tovább, eláruljuk!

A tanulmány során 63 résztvevőt vizsgáltak, akiket két csoportra osztottak. Az egyik csoport alacsony, a másik csoport magas tejtermék bevitelű diétát folytatott 24 héten át. A magas tejtermék bevitelű diétázók napi 3 adag tejterméket fogyasztottak, ami nagyjából 1200 mg kalciumnak felelt meg.
Kattints a további képekért!

Örök vita, hogy a hűtőben vagy a spájzban van-e a tojás helye valójában: nos, a szakértő most elárulta, hogyan kell tárolni pontosan ezt az alapélelmiszert, hogy a lehető legtökéletesebb minőségében és állagában legyen majd, amikor felhasználjuk.

Leadfotó: Pexels, forrás: spring.org.uk

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.