Lifestyle

Ennek a gyümölcsnek a héjával kenegesd a szobanövényeidet - elképesztő virágzásnak indulnak

Felturbóznád tavaszra a szobanövényeidet, de nem szeretnél vegyszerekhez nyúlni? Van egy szuper házi módszerünk, ami 100 százalékban bio és egy filléredbe sem kerül.

A gyümölcsök erejével

Tudtad, hogy az egyik kedvenc gyümölcsöd nemcsak ultra egészséges, de a héjával a növényeidnek is jót tehetsz? Bizony az egyik legkedveltebb déli gyümölcsnek sokan egyből kukába hajítják a külsejét, majd ha a szobanövények ernyedésnek indulnak, rögtön nyúlnak a méregdrága és sokszor több kárt okozó vegyszerekhez, pedig egyszerűen csak vízbe kellene áztatniuk azt és figyelni, ahogy a kedvenc kis zöld barátaik újra életre kelnek. Melyik ez a gyümölcs és pontosan hogyan kell használni a növényvédelemhez? A részletekért lapozd fel a galériát!

A banán héját a háztartásban számos dologra hasznosíthatod, de akár a növények kedvére is tehetsz vele. Nem kell mást tenned, mint feldarabolni a banánhéjat, majd 1-2 napra vízbe áztatni, majd ezzel megöntözni a növényeidet.
Kattints a további képekért!

Biztosan te is hallottad már, milyen sok pozitív hatással is bíró mozgásforma is a sétálás, de gondoltad volna, hogy még több előnnyel járhat, ha visszafelé csinálod?

Leadfotó: 123rf.com

BlikkRúzs

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tél és a hideg idő nem kecsegtet túl sok lehetőséggel – már ami a kinti tevékenységeket illeti. Ennek függvényében a hűvös szürkeségben sokszor nincs kedvünk kimenni a szabadba gyermekünkkel. Hát...
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.