Lifestyle

Ez a trükk már 12 éve menti meg napi szinten a házasságomat

Bárki bármit mond, egy jól működő párkapcsolat fenntartása bizony kemény munkát követel mindkét fél részéről.

A tündérmese és a valóság

Szinte mindenkinek van az ismeretségi körében legalább egy olyan tökéletesnek tűnő páros, akik szerint egyáltalán nem kell dolgozniuk a kapcsolatukon, hiszen elégendő az, ha feltétel nélkül szeretik egymást. Hazugság! Egy működő párkapcsolat munka. Méghozzá nem is kevés munka. Vannak ugyan, akiknek ez az odaadás természetesen jön, így könnyebbnek érzik, de a többségnek napi szinten kell dolgoznia azon, hogy életben tartsa a kapcsolatát. Ugyanez elmondható a veszekedésekről is. Az életünket sokszor irányító stresszből kifolyólag hajlamosan vagyunk a legapróbb dolgokon is felkapni a vizet és szó szerint nagyobb ügyet csinálni valamiből, ami egy egyszerű bocsánatkéréssel orvosolható lenne, ám a büszkeségünk közbeszól. Itt jön képbe az 5 az 1-hez módszere, ami a PureWow újságírójának, Dara Katz-nak már 12. éve menti meg a házasságát nap mint nap. Részletek a galériában!

Veszekedni normális. Az viszont, hogy hogyan veszekszünk, könnyen meghatározhatja a kapcsolatunk élettartamát és minőségét. Egy, a Gottman Institute által készített kutatás szerint a párok együtt maradásának legvalószínűsíthetőbb előrejelzője a pozitív és negatív interakciók aránya.
Kattints a további képekért!

Ha fel kellene sorolnunk az irodalmi történelem legtragikusabb sorsú szerzőit, biztosan benne lenne a top 10-ben a három Brontë nővér – Charlotte, Emily és Anne – szomorú története. Bár regényeik órási sikerek lettek, egész életüket szenvedések sorozata kísérte.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.