Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.02.06. - 2023.02.12.: A Nyilas ellenállhatatlan kísértést érez arra, hogy félrelépjen.

A Rák fájdalmas időszakon megy keresztül. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

Valamilyen tőled távol álló feladatot vállalhatsz el a héten, amelynek az eredménye igencsak kétséges. De téged maga a kihívás annyira lázba hoz, hogy nem tudod kihagyni ezt a lehetőséget. A magánéletedben nagyobb szabadságra vágysz, de arra azért ügyelj, hogy ezt a szabadságot a párodnak is add meg. Az a fontos: legyen meg az adok-kapok egyensúlya.


IV.21. - V.20.

Bika

A héten sajnos sokan fognak akadályozni a terveid megvalósításában, de a szorgalmadnak köszönhetően hamar túljuthatsz ezeken az akadályokon. Az esetleges hátrányodat hamar bepótolod, sőt egy kis előnyhöz is juthatsz. Ez most igazán jól jön neked, hiszen már nagyon vágysz a jól megérdemelt pihenésre. A hétvégén ne feledkezz meg a családodról, tölts velük minél több időt.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ebben az időszakban egy rövid időre háttérbe szorulhat a személyed, de ám épp ez nyújt egy jó lehetőséget arra, hogy a megoldatlan problémáidat végre magad mögött hagyhasd. A hét vége felé ismét teljes erőbedobással dolgozhatsz az ötleteiden, szakmai és pénzügyi kapcsolataidat remek érzékkel irányítod a saját javadra.

VI.22. - VII.22

Rák

Ha már egyszer elindultál a változtatások útján, akkor semmiképpen ne torpanj meg és ne engedd, hogy az érzelmeid irányítsanak. A Bak jegyében járó Plútó, és az újra előre induló Ikrek jegyében haladó Mars hozhat szakítást, veszteséget, de nem szabad megijedned ettől. Ami most véget ér, annak már lejárt az ideje. Ne ragaszkodj semmihez csak azért, mert érzelmileg kötődsz hozzá és a múltad része.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten maradj passzív szemlélője a környezetedben zajló eseményektől. A jegyeddel szemben haladó Szaturnusz ügyesebben megvalósítja a terveidet, mint ahogyan te azt képzeled. Amennyiben utazásra készülsz, számolj a váratlan történésekkel és kiadásokkal. Könnyen előfordulhat, hogy jelentős veszteség érhet, ha nem vagy kellőképpen óvatos!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ez a hét rendkívül alkalmas pénzügyi, ingatlan és jogi ügyek rendezésére. Munkádban is nagyobb szerep jut az elismerésnek és az anyagi sikereknek, mint általában. A szerelemben egy kaland lehetősége felforgatja az érzelmeidet. Ha lehetőséged van rá, élj vele, mert ezzel egy új fejezet kezdődhet az életedben! Ellenkező esetben viszont tisztában kell vele lenned azzal, mit kockáztatsz egy röpke fellángolás miatt.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre a közvetlen környezetedben. Érzelmi kitörések és kisebb-nagyobb félreértések nehezíthetik a kommunikációt. Tudnod kell azonban, hogy az ilyen feszültségek vagy konfliktusok nem mindig azok, amiknek látszanak. Le kellene ásnod a problémák gyökeréig és feltárni a valós problémákat. Figyeld magad és tanulj belőlük, mert fejlődhetsz általuk!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben az időszakban kevésbé vagy barátkozó hangulatban, mint általában. A mindennapjaidat a pénzügyi helyzeteddel való küzdelem tölti ki. Biztonságérzetedet nagyban befolyásolja, hogy mennyire vagy képes kézben tartani a dolgaidat. A magánéletedben fontos döntések várnak rád, amelyek akár komoly hatással is lehetnek a jövődre, ezért legyél megfontolt a döntéseiddel!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Olyan feladatot kapsz a héten a munkahelyeden, amelynek hatására kiapadó félben lévő pénztárcád ismét feltöltődhet. Nagyon jókor jön számodra a segítség, mert a közeljövőben sok kiadásra számíthatsz. Ha valamin változtatni szeretnél, akkor ne halogass tovább, hajtsd végre mihamarabb! Bármit is teszel, győződj meg arról, hogy nem a túlzott lelkesedés és a túlzás vezérel.


XII.22. - I.20.

Bak

A héten az aktív ténykedés, az erős becsvágy, a vezetni akarás jellemez. Fontos célodnak tekinted az anyagi javak megszerzését. Próbálj meg kissé lelassítani, mert a hét végére teljesen kimerülhetsz, ami főleg visszahúzódásban, negatív gondolkodásban, pesszimizmusban nyilvánulhat meg. Ne hagyd, hogy a türelmetlenséged depressziós hangulatba kergessen!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten ne foglalkozz azzal, aki folyamatosan meg akar győzni az igazáról. Ne keveredj vele vitába, nem értené meg az érveidet. Ha fontos neked az illető, igyekezz más irányba terelni a beszélgetést! Türelmetlenségeddel lehet egy értékes kapcsolatodat veszítenéd el. Kedves, emberszerető természetednek ez nagy csapás lenne.


II.21. - III.20.

Halak

A hét remek alkalom arra, hogy szebbé és kellemesebbé varázsold az otthonodat, megvendégeld a barátaidat és kibékülj azokkal, akikkel mostanában konfliktusba keveredtél. A munkahelyeden viszont nem árt az óvatosság, mert komoly változások várhatóak. Előfordulhat, hogy új területre helyeznek vagy új felettesed lesz, akivel talán nem lesz teljesen zökkenőmentes az együttműködés.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.