Lifestyle

10 hónappal az esküvő után jött rá a nő, hogy a férje végig hazudott neki: a férfit saját anyósa buktatta le

Hihetetlen történet: közel egy évvel az esküvőjük után jött rá a nő, hogy a férje becsapta őt, mert valójában a férfi maga is egy nő.

Szerelem

Az indonéz nő azt állítja, hogy egy társkereső alkalmazáson ismerte meg a magát Ahnaf Arrafifnak nevező férfit. A randik során tudta meg tőle, hogy képzett neurológus, aki egy New York-i elitegyetemen szerzett diplomát. Alig három hónapnyi randevú után a pár a vallás által elismert, a törvény által azonban nem szabályozott titkos esküvőn, az úgynevezett "nikah siri" által kelt egybe. Erre azért volt szükség, mert a vőlegény nem tudta felmutatni a hivatalos esküvőhöz szükséges dokumentumait. A menyasszony már akkor gyanút foghatott volna, de nem tette - írja a TWN.hu, majd megmutatják a videót is.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.